Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ένας κόσμος Υγιής, Ειρηνικός και Δίκαιος

Ο Δρ. Ραθ, Ματθίας γεννήθηκε το 1955 στη Στουτγαρδη και είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Ιατρός, ερευνητής. Υπήρξε στενός συνεργάτης του νομπελίστα Λάινους Πάουλιγκ (Linus Pauling) και συνεχιστής του έργου του.  Λίγο πριν το θάνατο του το 1994, ο Δρ Pauling δήλωσε πώς οι ανακαλύψεις του Δρ Rath πολύ σύντομα θα κατατάσσονται ανάμεσα στις σημαντικότερες του 20 ου Αιώνα..
Είναι πολέμιος του συστήματος διαπλεκομένων συμφερόντων Ιατρικής-Φαρμακοβιομηχανίας και Διεθνούς Κεφαλαίου. Υποστηρίζει τη χρήση απλών φυσιολογικών ουσιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της κύριας αιτίας του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του εγκεφαλικού επεισοδίου, της αρτηριοσκλήρωσης, του καρκίνου, της νόσου Αλτσχαϊμερ κ.α.
Το ίδρυμά του, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στην έρευνα και στην προσπάθεια διάδοσης του Οικουμενικού Δικαιώματος Πρόσβασης στην πρόληψη των ασθενειών με φυσικά μέσα, έχει στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς, ειρηνικού και δίκαιου κόσμου.
Σε μια πρόσφατη ομιλία του στο Βερολίνο καταγγέλλει το ρόλο της Γερμανίας  και τα πολιτικά ανδρείκελα της Ευρώπης, που είναι η βιτρίνα για τις επιδιώξεις των συμφερόντων του παγκόσμιου καρτέλ χημικών και φαρμάκων και καλεί τους Έλληνες να απαλλαγούν από τα δεσμά του Ευρώ. Δείτε  το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: